Марковите очила Ray-Ban – гаранция на качество и сигурност

Между марковите стоки и техните реплики винаги е съществувала и ще съществува огромна бездна.Водят се много дискусии за това дали си струва да похарчим много пари за нещо, което го има в същия вариант, но на по- достъпна цена.Отговорът е различен спрямо стоката,която сме решили да закупим. При продукти, които притежават специфични качества и функции,свързани с нашето здраве,винаги е добра идея да дадем малко повечко пари, но да сме сигурни, че имаме добра защита.Пример за такава стока са слънчевите очила.Намират се във всеки магазин,има най- различни варианти и модели, но тяхното предназначение е едно-да предпазва очите ни.
Под думата „предпазва“ имаме предвид наистина качествена защита, които само очилата на отдавна доказал се бранд могат да осигурят.Може би ще се запитате защо само те могат да ни подсигурят безопасност на очите?Защото при процеса на производство всеки един елемент се изработва при строг контрол и спазването на определени правила.Така не само може да избирате от много модели със сигурно качество, но ще получите и компетентно мнение и съвет от специалисти.

Как може да сте сигурни,че държите в ръцете си наистина висококачествен модел очила?

Първо проверете етикета на модела очила дали съдържа партиден номер и сертификат за качество.Това са двете неща, които ще Ви насочат най- добре при Вашия избор.След това прочетете нивото на защита, което производителя предлага.Наличието на UV стикер посочва, че стъклата защитават 100% очите Ви от вредните лъчи.Най-често надписа на стикера е „400 UV“.
Ако избирате детски очила е добре да се съобразите и с рамката на модела. Знаете, че децата лесно и бързо могат да ги счупят и захвърлят, особено ако не са свикнали с тяхПроизводителите от известни брандове очила имат практиката да предлагат допълнителен слой покритие против надраскване на детски модели очила. От известно време насам световно известните производители създадоха и модели слънчеви очила за бебета.
Не бива да забравяме защо защитата на очите ни от Слънцето е толкова важна. Силните ултравиолетовите лъчения дразнят роговицата на окото и ретината, като при по- продължителен престой може да предизвикат временна слепота, болезнени усещания и парене на очите. Отразяването на слънчевата светлина върху пясък, вода, сняг или лед също е толкова опасна и изискваща защита.Затова изборът на качествени слънчеви очила е толкова важен и отговорен.При нас може да разгледате най-новите ни модели слънчеви очила Ray-Ban, както за мъже, така и за жени.