ekont-300x157

 

БЕЗПЛАТНА* ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ !

 

 

*Уважаеми клиенти и приятели, както всеки един онлайн магазин така и нашия, всички клиенти са запознати с избора на продукт/и и поради тази причина искаме да Ви уведомим, че безплатната доставка важи само ако закупите поръчаните от Вас артикул/и. В противен случай ще бъде нужно да заплатите услугата доставка на куриерската фирма. Благодарим Ви за разбирането!

Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС

ДО АДРЕС – заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

ДО ОФИС –  Най-удобния начин за доставка – при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време(вижте офисите на ЕКОНТ) .Вие ни уведомявате за адреса(името)на офиса на куриерската фирма от който искате да си получите пратката.

 

 

В КАКВИ СРОКОВЕ ДОСТАВЯМЕ :
От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между един и четири работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.
Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 14.30 часа. В събота до 13.00 часа. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

 

 

  КАК МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ ПРАТКАТА
При приемане на пратката от Вас се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Можете в негово присъствие да отворите и да прегледате пратката в рамките на 15 (петнадесет) минути преди да сте заплатили на куриера дължимата сума и да се убедите, че това е поръчаното от Вас и съответно е оригинал.

Количка

0

Вашата количка е празна