ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И/ИЛИ ЗАМЯНА ДО 14 ДНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.

Как да направите връщане или замяна


СИГУРНОСТ

Уважаеми клиенти, скъпи приятели,
искаме да Ви уведомим, че ние държим на сигурността и от хигиенична гледна точка, нашите продукти са фабрично опаковани и Вие ще бъдете първи в пробата им. С това Ви гарантираме Вашата сигурност. Поради тази причина рекламация относно изрядния вид на слънчевите очила се прави само и единствено пред обслужващия Ви куриер. Всяка една пратка се изпаща до офис на Еконт (може и до адрес ако липсва такъв) с опция да се прегледа внимателно и след това да се пробват. След като ги заплатите, не може да бъде предявявана никаква рекламация относно изрядния вид на очилата!

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

Вие имате право,  да върне получената от Вас стока в срок до 14 дни, считано от деня на получаването й в съответствие с разпоредбите на чл.55 от ЗЗП. Ние от своя страна ще възстановим напълно заплатената от Вас сума(в срок от 4(четири) работни дни) за продукта или продуктите, които желаете да върнете. Моля, обърнете внимание, че условието за връщане е валидно само когато не сте нарушили целостта и търговския вид на продукта или продуктите. Разходите за връщането на стоката са за сметка на клиента. Подробно описание за процеса на връщане и замяна ще откриете по-долу.

Окомплектовката трябва да бъде в следния Вид:

1. Налична в безупречен вид сива кутия с описание на модел
2. Луксозен кожен калъф – черен, кафяв или розов според модела слънчеви очила
3. Найлонов протектор на слънчевите очила
4. Холограмен стикер върху лещата на очилата
5. Фабрично запечатана кърпичка за почистване
6. Книжка и сертификат

Всяко едно отклонение се води за не изряден търговски вид!

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Не сте доволни от избора си и желаете да подмените продукт с друг?
С удоволствие ще приемем вашето желание и ще подменим с друг продукт. От подмяна на продукт можете да се възползвате в случаите, когато не сте нарушили целостта и търговския вид на продукта и не са изминали повече от 14 дни от датата на получаване. Разходите по замяната вкл. доставката са за сметка на клиента.

Количка

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
https://opticmag.net/