Връщане и замяна

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И/ИЛИ ЗАМЯНА ДО 14 ДНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Как да направите връщане или замяна

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
Вие имате право, без да дължите обезщетение и без да посочвате причина, да върне получената от Вас стока в срок до 14 дни, считано от деня на получаването й в съответствие с разпоредбите на чл.55 от ЗЗП. Ние от своя страна ще възстановим напълно заплатената от Вас сума за продукта или продуктите, които желате да върнете. Моля, обърнете внимание, че условието за връщане е валидно само когато не сте нарушили целостта и търговския вид на продукта или продуктите. Разходите за връщането на стоката са за сметка на клиента. Подробно описание за процеса на връщане и замяна ще окриете по-долу.

 

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ
Не сте доволни от избора си и желаете да подмените продукт с друг?
С удоволствие ще приемем вашето желание и ще подменим с друг продукт. От подмяна на продукт можете да се възползвате в случаите, когато не сте нарушили целостта и търговския вид на продукта и не са изминали повече от 14 дни от датата на получаване. Разходите по замяната вкл. доставката са за сметка на клиента.  Подробно описание за процеса на връщане и замяна ще окриете по-долу.

Моля обърнете внимание, че може да замените продукт само със същия продукт от каталога ни. Ако желаете да замените продукта с друг продукт трябва да върнете нежелания продукт и да направите нова поръчка. Вижте по-долу как се осъществява връщането и замяната на продукти.